Intense - Kisha Fit One Silikon Kegel Hot Pink

kr 89.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Intense presenterer en metode for å styrke og tone musklene i bekkenbunnen. En enkel og effektiv vane mot små tap av urin. Intense baller laget av medisinsk silikon er kuler som har en annen ball i sitt indre og det med bevegelsen av kroppen når de går, genererer vibrasjoner som gjør bekkenmusklaturen til å reagere med milde sammentrekninger.

En enkel og effektiv vane mot små tap av urin. Fordeler ved bruk av Intense baller. De intense kulene bidrar til å opprettholde god muskeltone i bekkenbunnen, noe som bidrar til å redusere og til og med forhindre små tap av urin og å opprettholde ungdommen til det kvinnelige intime området. Gynekologer og terapeuter fra hele verden anbefaler at det brukes til kvinner i alle aldre for å forhindre forekomst av milde urintap.

Bekkenbunnen er et sett med muskler som støtter underdelen av magen, som for eksempel en beskyttende bue for urinblæren, livmoren og den nedre delen av tykktarmen.

Svakheten i bekkenbunnens muskler kan forårsake noen lidelser som urininkontinens, prolapses eller seksuell dysfunksjon. Det er flere faktorer som bidrar til svekkelsen, som alder, overgangsalder, overvekt, genetisk arv og fremfor alt graviditet og fødsel.

Uterine-distensjon, hormonaktivitet og arbeidsinnsats, bidrar til slitasje på disse musklene. For at bekkenbunnsorganene skal fungere ordentlig, må bekkenbunnsmusklene være sunne og sterke.

Plassert i bunnen av skjeden, tillater de intense kulene å samle bekkenmusklene mens kvinnen går, får vibrasjon fra sjokk av en ball mot en annen, toning av de vaginale musklene.

Dermed kan vi ubevisst tone og styrke bekkenmuskulaturen, noe som gjør at vi kan forbedre urininkontinens og til og med forhindre utseende, samt opprettholde ungdommen til det kvinnelige intime området.

Husk at alle Intense produkter er laget av trygt medisinsk silikon for kroppen din.

Størrelse; 4 x 13 cm
Vekt; 43 gram
100% myk og silkeaktig silikon uten phalatos.
Det anbefales å bruke vannbasert glidemiddel og rengjør etter bruk med leketøys rens.

Produktdetaljer
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
Relaterte produkter

Meny

Innstillinger