Fifty Shades Of Grey - Bed Restraints Kit

Nytt produk

529,00 kr

Dette produktet er ikke lenger på lager

Merke: Fifty Shades Of Grey

 
Mer info

Forvandle sengen din til en bondage lekeplass og nyt den i myk sateng. Ideelt for nybegynnere, kan dette soverommet slitasje settet brukes til å skape en full kroppsstøtte som er rask og enkel å sikre.

4 bløte mansjettfastholdninger med velcro-feste gjør det enkelt å jobbe med full kroppsobservasjon, slik at du kan fokusere helt på din fornøyelse. Koble mansjettene sammen som håndjern eller ankelstrammer ved hjelp av de innlemmede svivelklipsene, eller legg dem til de medfølgende sengebåndene for en fastere feste som sikkert binder deg til sengen din.

Bare legg sengestroppene under madrassen din og juster lengden og breddene i størrelse, og skape en plattform for håndledd og ankelspenning uten behov for en sengeramme eller spesialutstyr.

Justerbart for å passe til enkle, dobbelte, kongelige og super-kingsize-senger og enkelt å kaste seg ned til en bærbar størrelse for lagring og enkel reise, er dette settet ideelt for par som har liker å være diskre.

Alle stroppene er justerbare og kan dermed spennes inn og ut, men stroppene passer best på senger som ikke er over 180 cm brede.

En del av Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection  godkjent av forfatteren E L James. Leveres med Fifty Shades of Grey storage bag, er dette sengetøyet den ideelle erotiske gaven til fans av trilogien.

Materiale: Satin

Skriv en omtale

Fifty Shades Of Grey - Bed Restraints Kit

Skriv en omtale

26 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: