Fifty Shades Of Grey - Metal Handcuffs

Nytt produk

199,00 kr

På lager

- +

Merke: Fifty Shades Of Grey

 
Mer info

Skinnende sølvstål gir et fast grep på håndleddene dine mens du synker inn i sublime underkastelser, holder deg bundet og i samsvar med dine elskers ønsker. Nyt hele Fifty Shades of Gray-effekten når du mister deg selv i disse sølvhåndjernene.

Enkel justering for å passe de fleste håndleddene, sikrer hver mansjett fast, men kan løses umiddelbart ved å bruke spaken til siden av låsen. Med 2 funksjonstaster kan du avstå grepet uten å måtte bruke sikkerhetsspaken, slik at partneren din aldri trenger å vite at disse er sikkerhetshåndjern, med mindre du ønsker å fortelle dem.

Hver håndleddet mansjett er gravert med de femti nyanser av grå logo og 'du'. Er. Mine ", som tilbyr en unik og elegant vri på hilsen til dine Christian Gray og Anastasia Steele fantasier.

En permanent tilkoblet kjede skiller mansjettene 7,5 cm fra hverandre, og gir nok plass til å vri mens de forblir stramt fast. Tre på mansjettene rundt din sengepinne før du fester eller kombiner dem med tau for å utvide utforskningen av fastholdelsen ytterligere.

Lengde: 26,7 cm
Festing: Lås og nøkkel
Materiale: Metall

Skriv en omtale

Fifty Shades Of Grey - Metal Handcuffs

Skriv en omtale

26 andre produkter i samme kategori: