Fifty Shades Of Grey - Glass Massage Wand

Nytt produk

359,00 kr

På lager

- +

Merke: Fifty Shades Of Grey

 
Mer info

En eksplosiv G-punkts massasje er din takk til den svake oppadgående kurven til denne fantastiske glassdildoen. Nyt forskjellige opplevelser fra hver ende, da den spennende teksturerte staven stimulerer med hver strekning. Varm opp eller kjøle ned for å lage nye gleder.

Det er to forskjellige sider til denne sterke, men slanke glassdildoen, noe som betyr at det er dobbelt så glede å oppdage. I den ene enden er en enkelt kul med en semi-realistisk form, mens den andre har en dobbel boble med moro, en litt tykkere kurve. Eksperimenter med begge sider for progressivt spill som langsomt bygger deg på en intens orgasme.

Rillende i den teksturerte staven gir glede av den smale akselen under spillet, intensivere følelser innvendig og utvendig. Skjelv mens de hevede støtene kjærtegner klitorisene dine og indre glede soner med hvert slag, eskalerer din orgasmiske glede til svimlende høyder.

Drevet av sterkt og holdbart borosilikatglass, kan Drive Me Crazy varmes eller avkjøles for spennende sensoriske opplevelser, noe som gjør den til en allsidig tryllestav som utvider dine seksuelle horisonter.

Øk følelsen ytterligere ved å påføre en liten smøring til spissene og akselen før bruk. Glass er kompatibelt med alle typer smøring, og utvider muligheten for ulike typer spill.

Passer både til nybegynnere og erfarne sexleketøybrukere - dra full nytte av den allsidige naturen til denne attraktive dildoen.

Lengde: 19,1 cm
Innsettbar lengde: 16,5 cm
Omkrets: 11,4 cm
Materiale: Glass
Fleksibilitet: Stiv
Vanntett: ja
Inneholder latex: Nei
Inneholder ftalater: Nei

Skriv en omtale

Fifty Shades Of Grey - Glass Massage Wand

Skriv en omtale

26 andre produkter i samme kategori: