Fifty Shades Of Grey - Metal Ben Wa Balls

Nytt produk

299,00 kr

På lager

- +

Merke: Fifty Shades Of Grey

 
Mer info

Hemmelig stimulerer ditt G-punkt og gir en tung vekt å gripe rundt, Innergudinnen sølvballer er ideelle for de som trenger en ny tonings utfordring med ekstra tilfredshet. Nyt Anastasia-stil nytelse takket være disse avanserte kegel ballene.

Glatt, fast metall har blitt brukt til å skape denne viktige kegel treneren. Designet for de som har brukt kegel trenere før og nå trenger en ny utfordring, tilbyr disse gledeballene en kombinert vekt på 221g for å maksimere effektene av toning og vaginal foryngelse.

Hver av ballene har en slank kant på bare 9,5 cm i omkrets, og utfordrer selv de mest avanserte kegelball brukerne. Opprinnelig designet for å bli brukt  liggende, musklene tones med fortsatt trening, slik at du kan bære dem hvor som helst, akkurat som Ana.

En sterk nylon tråd forbinder ballene sammen, og festes til en stor metallfingerløkke. Den sikre konstruksjonen lar deg bruke disse sølvkulene til anal lek hvis du ønsker det, med fingersløyfen, slik at ballene ikke kan kjøre under bruk.

Slik utfører du Kegel-øvelser
Øvelser er enkle å utføre, bare koble vagina rundt ballene som om du prøver å trekke dem opp lenger inne i deg. Klem så stramt som mulig og hold så lenge du kan, og slipp deretter ut. Gjenta øvelsen 10 - 15 ganger på rad og sikte på å gjøre øvelsene dine to eller tre ganger om dagen.

Under øvelsene vil sølvballene bevege seg mot ditt G-punkt, stimulere din indre glede sone og gjøre toning en dyp erotisk og seksuelt tilfredsstillende opplevelse. Lek kan forbedres ytterligere med klitorisstimulerende omsorg for en kulevibrator, noe som fører til at kulene forsiktig strekker seg inn i deg for altomfattende tilfredshet.

Lengde: 21,6 cm
Omkrets: 10,2 cm
Base type: Finger løkke
Materiale: Metall
Fleksibilitet: Stiv
Vanntett: ja
Inneholder latex: Nei
Inneholder ftalater: Nei

Skriv en omtale

Fifty Shades Of Grey - Metal Ben Wa Balls

Skriv en omtale

26 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: