Fifty Shades Of Grey - Anal Beads

Nytt produk

149,00 kr

På lager

- +

Merke: Fifty Shades Of Grey

 
Mer info

Nyt mer intense orgasmer enn du noen gang drømte mulig ved hjelp av disse sterke, glatte analperlene. Nyt nyoppdagede erogene soner og få fifty shades mer glede ved å prøve Kristens tips om å fjerne midt-orgasme for økt klimaks.

Under anal lek, putt disse forsiktig koniske perler inne i den nerverike erogene sonen for økt opphisselse og forbedret seksuell respons. Når du fjerner disse fra klimaks punktet under orgasme, forbedrer de myke kurvene av perlene dine orgasmiske sammentrekninger, forlenger lengden og øker intensiteten av din orgasmiske glede.

Både menn og kvinner trives i den intensiverte glede som kommer med på seg disse thailandske perlene. Den unisex-designen fungerer som en prostata-massasje når den bæres av ham, og utmerker flere følelser på hennes vagina når hun bærer dem, samt gir ekstra stimulering til partneren hennes under sex.

Sikkerhet er sikret i form av en fingerløkke i underlaget av perlene, hindrer kjøring under bruk og gjør det enkelt å stramme, vri og leke med perlene for å forbedre kvaliteten på stimuleringen.

Bruk av vannbasert glidemiddel for maksimal følelse under bruk. På grunn av silikonsammensetningen, bør du ikke bruke disse perlene med silikon glidemiddel.

Lengde: 25,4 cm
Innsettbar lengde: 18,4 cm
Omkrets: 7,6 cm
Base type: Finger løkke
Materiale: Silikon
Fleksibilitet: Fleksibel
Vanntett: ja
Inneholder latex: Nei
Inneholder ftalater: Nei

Skriv en omtale

Fifty Shades Of Grey - Anal Beads

Skriv en omtale

26 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: