Fifty Shades Of Grey - Silikon Butt Plug

Nytt produk

199,00 kr

På lager

- +

Merke: Fifty Shades Of Grey

 
Mer info

Sensuell utforskning av dine ukjente erogene soner begynner med denne lille silikon butt pluggen. Formet spesielt for nybegynnere, glir den myke pluggen inn i deg der for å vekke nye gledeområder og forbedre din seksuelle tilfredshet.

Fast men fleksibel for å sikre komfortabel og tilfredsstillende stimulering, er denne silikon butt pluggen ideell for anal eksperimentering og første gangs lek. Den slanke spissen og forsiktig bredde kroppen er perfekt proporsjonert for første gangs prøving, og tilbyr en komfortabel og dyp tilfredsstillende opplevelse.

Noe forbudt glir inn i deg med letthet, kjærtegner dine indre nytelsessoner med hver bevegelse for å eskalere din seksuelle nytelse.

En fingerløkke på basen stopper støpselet fra å gå hvor den helst ikke skal, og gir deg total kontroll over pluggen for å maksimere stimuleringen under bruk. Prøv å vri, forsiktig beveg og gli pluggen for ekstra opplevelser.

Hun kan ha på seg det under sex, forbedre følelser for både henne og hennes partner, forbedre kvaliteten på hennes rystelser og understreke tettheten i skjeden hennes. Han kan bruke den til å forsiktig bløtgjøre sin prostata, og forbedre sin klimaksituasjon. Både menn og kvinner vil nyte forbedret orgasmisk respons som dine klimaksammensetninger klemmer deg tett rundt pluggen.

For maksimal tilfredsstillelse, smør hele pluggens lengde og deg selv før du setter i, slik at pluggene lett glir i deg og maksimerer følelser under bruk. Ikke bruk et silikonbasert smøremiddel da dette ikke er  kompatibelt med silikonpluggen.

Lengde: 10,8 cm
Innsettbar lengde: 8 cm
Omkrets: 8,3 cm
Base type: Finger Loop
Materiale: Silikon
Fleksibilitet: Fleksibel
Vanntett: Neddykkbar
Inneholder latex: Nei
Inneholder ftalater: Nei

Skriv en omtale

Fifty Shades Of Grey - Silikon Butt Plug

Skriv en omtale

26 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: