Fifty Shades Of Grey -Vibrating Love Ring

Nytt produk

149,00 kr

På lager

- +

Merke: Fifty Shades Of Grey

 
Mer info

Felles glede og intensivert stimulering for dere begge kommer i form av denne silikon vibrerende penisringen.  Hjelper han med å forbedre ereksjonen mens du mister deg til de sensasjonelle vibrasjonene.

Vanntett, myk til berøring og fullpakket med strøm, denne vibrenende penisringen gir en utsøkt elskov, forbedrer følelsen og intensiverer glede for deg og din partner.

Silikonringen strekker seg for å imøtekomme hans omkrets, griper seg tett for å forbedre utseendet og følelsen av ereksjonen og forsinke climaxet slik at du kan nyte langvarig elskov sammen.

Clitoral stimulering er forbedret av den toppmonterte stimulatoren som dekker den kraftige vibreringsmotoren. En rask sving av bryteren bringer ringen til livs, summende med en intens enkelt hastighet av vibrasjon som resonanserer gjennom sin aksel for å forbedre sin glede.

Hver press gir nøyaktig klitorisstimulering, og fremskynder sin glede, mens hans dystende lengde presser mot G-punktet for å sende henne inn i en orgasmisk vanvidd. Bruk denne penisringen forbedrer hennes orgasmiske respons ved ikke bare å forlenge kjærligheten din, men ved å sørge for at hennes mest sensitive erogene soner er opptatt av oppmerksomhet.

Erotisk eventyr oppfordres av den vanntette overflaten av ringen, og gir deg anledning til å lage din elskov på badet for våte og viltøkter. kommer med 2 erstatbare G-3A mikrocellebatterier, med 4 ytterligere batterier inkludert, er denne penisringen gjenbrukbar for å forbedre gleden din igjen og igjen.

Materiale: Silikon
Vanntett: ja
Inneholder latex: Nei
Inneholder ftalater: Nei
Kontroll Type: Innebygd - trykknapp
Vibrasjonshastighet: Enkel hastighet
Strøm Type: Batterier (inkludert)
Batteriinfo: 2 x 3G-A CNB-batterier (6 x batterier inkludert)

Skriv en omtale

Fifty Shades Of Grey -Vibrating Love Ring

Skriv en omtale

26 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: