Fifty Shades Of Grey - Over The Bed Cross Restrain

Nytt produk

529,00 kr

På lager

- +

Merke: Fifty Shades Of Grey

 
Mer info

Utforsk nye stiler av bondage spill med dette Over Bed Cross Restraint, som gjør at ankel og håndledd mansjetter kan plasseres både vertikalt og horisontalt. Med ny spin på et klassisk fastholdelsessystem, inspirert av Fifty shades of grey bøker.

Ugjennomtrengelig sårbarhet eller spredt eksponering? Valget er dominerende, da de arrangerer mansjettene for maksimal spenning. Dobbelgjøre moroa enda en gang ved å sikre den underdanige på fronten - den allsidige begrensningen gir mulighet for et bredt spekter av stillinger.

Kvalitets håndleddet og ankelmansjetten har en myk satengutvendelse, med innsiden foret med falsk pels for en virkelig behagelig opplevelse. Festet av sikker, justerbar velcro, er mansjettene enkle for en partner å sikre og fjerne, men gir et svært effektivt fastholdelsesverktøy for brukeren.

Fastholdelsen er enkel å sette opp og krever ingen verktøy for montering, bare en dobbeltseng i hvilken som helst størrelse. Legg de sorte stroppene i et diagonalt kors på toppen av madrassen med håndledd- og ankelmansjetten i hvert hjørne. Gi de tynne grå stroppene rundt hodet og foten på madrassen, pass på at de 2 D-ringene forblir på toppen. Fest stroppene gjennom D-ringene og stram.

En del av Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection godkjent av forfatteren E L James. Leveres med  Fifty Shades of Grey blindfold og dørhengere, har dette sengetøyet alt du trenger for spennende soverom bondage lek.

Skriv en omtale

Fifty Shades Of Grey - Over The Bed Cross Restrain

Skriv en omtale

1 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: