Satisfyer - Pro G-spot Rabbit

Nytt produk

599,00 kr

På lager

- +

Merke: Satisfyer

 
Mer info

Tid for det ultimate sensasjon er denne spesielle kaninen din muse, leker deg med orgasmer for din dagbok med superlativer. I den typiske stilen til Satisfyer-familien stimulerer den din kjærlighetsfri perle uten trykk gjennom bølger, noe som gir dypere stimulering som fører til flere orgasmer. Dette talentet alene har fremmet ufattelige mange smil på kvinners ansikter over hele verden. Men hver kake fortjener glasur, og i samsvar med denne filosofien ble Satisfyer Pro G-Spot Rabbit utviklet. Det utvider den unike følelsen av klitoris trykkbølge stimulering for å inkludere en ekstra G-spot massasje. Det kan vel være verdt å ta et par dager av jobb og tilbringe dem i seng, sammen med denne innovative gledefaren. Ta din libido til toppen! Den ergonomiske formen og silkebeskyttende silikondekselet til Pro G-Spot sikrer at den sitter komfortabelt i hånden.

Når den fristende designen har forført deg, glir den glatt inn i deg. Den fleksible, elegant buede skaftet klemmer seg godt til kurvene dine og søker din G-spot med en voluminøs spiss som inneholder en kraftig motor. En behagelig bukett med 3 vibrasjonsintensiteter og 7 rytmer gir deg dype vaginale vibber. I mellomtiden vil klitorisstimulatoren din kjærtegne kjærlighetsperlen din med sensuell trykkstimulering. Den runde silikonfeste omkranser klitorisene dine ettersom du blir tatt med til et berøringsfritt klimaks. Dette gir deg en følelse som ligner på oral stimulering: rask endring mellom sug og trykk er tilgjengelig i 11 intensiteter - bruk bare de intuitive kontrollene for å bytte mellom og opp mellom innstillingene. En tredje knapp styrer vibrasjonsinnstillingen, og muliggjør utallige forførende kombinasjoner av innstillinger. Satisfyer Pro G-Spot er også ekstremt stille, selv om det kan hende at det støyer noen få lyder ut av deg! Den vanntette overflaten betyr at den også er den ideelle badekammeraten, og inviterer deg til å nyte sensuelle fornøyelser i dusjen eller badekaret.

Material og pleie:

Det utskiftbare, hudvennlige silikonfeste for denne Satisfyer-modellen er praktisk og rund. Den friksjonsløse overflaten av ringen snør og kunstig omslutter kjærlighetsperle din. Intensiver gledefølelser ytterligere ved å bruke et vannbasert glidemiddel. Det integrerte oppladbare batteriet i Satisfyer Pro G-Spot Rabbit gir miljøvennlig oppladning. Hvis du vil lade leketøyet ditt via en stikkontakt, kan den magnetiske USB-kabelen (inkludert) suppleres med en standard 5V-kontakt. Den hudvennlige silikonet er ekstremt lett å rengjøre. Bare vask leketøyet med lunkent vann og litt såpe. Vedlegget er også lett flyttbart. Avslutt med et par sprøyter av desinfiserende leketøyrenser for å sikre spesielt grundig hygiene.

 Trykkbølger og vibrasjon

 - Separat kontrollerbare innstillinger
 - 2 kraftige motorer
 -Vanntett
 - Oppladbar, USB-laderkabel følger med

 

Skriv en omtale

Satisfyer - Pro G-spot Rabbit

Skriv en omtale

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: