B Swish - Bwild Classic Marine Rabbit Vibrator Black

Nytt produk

175,00 kr

249,00 kr

-74,00 kr

På lager

- +

 
Mer info

B Swish gir deg denne nydelige, praktfulle håndterbare 5-funksjonen silikon Rabbit massasjer med 2 individuelle motorer, klar for vanntett moro. Med en tynn skråstang og en jevn, men presis kiler, vil Bwild Classic Marine tilfredsstille deg, selv om den egentlig passer til parvise scenarier også!

Bwild Classic Marine er 6" med dobbeltmotorisk kraft, men likevel ekstremt stille og perfekt for delte hus. Med en oppvinklet glatt aksel med et unikt konturert hode, formen målretter og masserer den nerveendende g-punktet. De 5-funksjonene og de to motorer blir syklet med et enkelt klikk på massasjens underside. Knappene tennes av et hvitt lys for lett å finne i mørket.

Bwild Classic Marine er laget av hygieniske, ikke-porøse silikonmaterialer og ABS-plast, og er ekstremt kroppsvennlig og utrolig sensuell på kontakt. Det unike materialet varmer raskt for å matche kroppens varme mens du tilbyr en silkeaktig glid. Best brukt med et vannbasert glidemiddel, rengjør med litt vann og toy cleaner etter bruk.

Egenskaper:
- 100% kroppssikkert materiale
- Baklysfarge: Hvit
- Farge: Svart
- Materiale: Silikon
- Total lengde: 15.24cm
- omkrets: 2,5cm
- Drevet av: 2 x AAA (ikke inkludert)
- Funksjoner: 5
- Bruk tid: 3 timer
- Innhold i boks: 1 Instruksjonshefte, 1 vibrator, 1 Veske
- Vanntett: Ja
- smøring : Vannbasert

Skriv en omtale

B Swish - Bwild Classic Marine Rabbit Vibrator Black

Skriv en omtale

30 andre produkter i samme kategori:

199,00 kr 299,00 kr -100,00 kr

199,00 kr 599,00 kr -400,00 kr