Andropharma - Vigor Potenspiller

Nytt produk

499,00 kr

På lager

- +

 
Mer info

Hvis du er ute etter en urtelibido-forsterker etter å ha sjekket at din seksuelle lyst har gått ned, se Andropharma Vigor.

Andropharma presenterer Andropharma Vigor urte- og ernæringsmessige libido-piller for å hjelpe dem hvis styrke og seksuelle lyst har blitt mindre. En sunn sexlyst eller libido spiller en viktig rolle i menneskets seksuelle forhold. Etter omfattende undersøkelser og flere forbedringer gjennom årene tilbyr vi våre Andropharma Vigor-piller med en tredje generasjons formel, rettet mot å øke libido og forbedre seksuell aktivitet ved å øke testosteronproduksjonen og forbedre blodstrømmen i penis.

Andropharma Vigor-tilskuddet bidrar til å øke libido og stimulere mannens seksuelle lyst. Ulike ingredienser som maca, damiana og sink, fremmer produksjonen av testosteron eller aktiviteten til dette hormonet og gir styrke til hele kroppen. Testosteron er et sentralt element i den seksuelle utviklingen av mennesket. Det stimulerer også sædmodning og påvirker sædegenskaper, for eksempel mobilitet. Forbedre erektil kvalitet Kvaliteten på ereksjonen kan uttrykkes av fastheten og varigheten av ereksjonen av penis. For at ereksjonen skal være vellykket og tilfredsstillende er det viktig å ha en sterk og sunn blodstrøm i penis.

Flere ingredienser i Vigor-pillene våre, for eksempel ginkgo biloba og arginin, er ment å øke blodstrømmen og forbedre ereksjonen. Forbedre seksuell funksjon Andropharma Vigor hjelper deg med å oppnå bedre seksuell ytelse også, takket være dens oppkvikkende og stimulerende egenskaper. Den berømte asiatiske ginseng vil vitalisere hele kroppen og øke din seksuelle følsomhet. Det er observert en økning i blodtrykket i penis, og i noen tilfeller har ejakulasjonen blitt forsinket.

Få mer varige ereksjoner Andropharma Vigor kan hjelpe deg med å forbedre sexlysten din ved å stimulere kjertlene som utskiller testosteron. Dette hormonet stimulerer veksten av de ytre kjønnsorganene, øker sædproduksjonen og forbedrer seksuell lyst. Derfor blir testosteron betraktet som et nøkkelelement for seksuell utvikling og mannlig seksualitet.

Spesifikasjoner:

Innhold: Maca, Damiana, Sink, Ginseng, Ginkgo, Bilabo og Arginin.

Antall: 30 stk( ca 1 månedsforbruk)

Skriv en omtale

Andropharma - Vigor Potenspiller

Skriv en omtale

10 andre produkter i samme kategori: