Partner - Plus Remote Couples Massager

Nytt produk

429,00 kr

På lager

- +

 
Mer info

Partneren Plus Remotecontroll gir en mer intens stimulering på grunn av sine tvillingmotorer for begge parter samtidig. Som en dristig utvikling av den forrige versjonen inneholder den nye partneren plus fjernkontrollen en fjernkontroll som sikrer flere muligheter til å håndtere vibrasjonen.

Følg humøret dittså kan du bestemme hvem som har lov til å kontrollere intensiteten med de 10 forskjellige vibrasjonsmodusene. På samme måte som forrige modell, er partner plus fjernkontroll laget av en kroppsvennlig silikon og er IPX7 vanntett.

Vibratoren er oppladbar og inneholder et Li-ion batteri. Fjernkontrollen bruker en CR 2032 litiumcelle som allerede er inkludert i pakken.

Spesifikasjoner

Lengde: 8,8 cm

Høyde: 2,8 cm

Materiale: ABS plastikk og silikon

Farge: Lilla

Vanntett

Kontrollstyrt

Skriv en omtale

Partner - Plus Remote Couples Massager

Skriv en omtale

 
Kommentarer:(1)
2020-06-08

Vibratoren som gjorde fruen like våt som første gangen igjen!

Denne vibratoren er beregnet slik at man som par, kan utforske litt sammen og teste grenser. Så om forholdet fortsatt henger sammen ,og skilsmisse ikke er tatt ut enda... Er det nå viktig å kunne kose seg litt sammen,, finne tilbake til da man var nyforelsket! Om dere som par liker forskjellig styrke og fart, så anbefales det at fruen for styre kontrollen på vibratoren først.. Så husfreden fortsatt er i takt..
Vibratoren er designet til å følge kroppens naturlige kurver over klitten og i vaginaen. så i følge fruen ble hennes orgasmer lengre og mere intens.. Kan vel ikke nekte at å la kuken gli langs vibratoren inn og ut samtidig som hun ble våtere, nesten kunne sammenlignes med å putte kuken i fruen for første gang igjen.. Gleder meg til flere deilige stunder sammen med fruen og vibratoren,, og en dose glidemiddel.. Jeg er kjempe fornøyd og det er fruen også når hun har kontrollen på den, litt ofrer man for husfredens skyld...

  • Var denne kommentaren nyttig for deg?
  • (0) (0)

Skriv din omtale!

Tilbehør

11 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: