Satisfyer - Pro 4 Couples

Nytt produk

499,00 kr

Dette produktet er ikke lenger på lager

Merke: Satisfyer

 
Mer info

Tid for uforglemmelige høydepunkter åpner Satisfyer Pro 4 Couples en ny verden av erotiske spill. Inspirert av klassiske parvibratorer, brukes den under samleie og stimulerer begge parter samtidig. Men denne morsomme leketøyet har mer å tilby enn bare en følelsesfull følelse av tetthet, spennende vibrasjoner og en veldig pirrende G-spotmassasje: i den typiske stilen til Satisfyer-familien, stimulerer den kvinnens klitoris berøringsfri gjennom trykkbølger, og gir dypere stimulering som fører til flere orgasmer. Fornøyelse garantert!

Et høyt poeng blant høye poeng!
Den ergonomiske formen og silkebeskyttende silikondekselet til Pro 4-parene sikrer at den sitter komfortabelt i hånden. Når den fristende designen har forført deg, vil du være på vei til å dele samtidig ekstase. Den smalere akselen er i skjeden og tilbyr 10 kraftige vibrasjonsinnstillinger som stimulerer både penis og skjede under sex. Mens han nyter følelsen av økt tetthet rundt sin penis, nyter hun det sensuelle presset på hennes G-punkt. Samtidig forblir en del av den U-formede vibratoren utenfor, hengiven hennes klitoris med pirrende trykkbølger som gjenskaper følelsen av oral stimulering. Det forførende samspillet mellom trykk og suge har 11 innstillinger, noe som sikrer en uforglemmelig sensuell opplevelse. Den runde silikonfeste omkranser klitorisene dine ettersom du blir tatt med til et berøringsfritt klimaks.

De intuitive kontrollene lar deg styre vibrasjons- og trykkbølgeinnstillingene separat, og dermed resultere i utallige mulige kombinasjoner. Satisfyer Pro 4-parene er også ekstremt rolige, selv om det kan være bra å få noen lyd ut av deg! Den vanntette overflaten betyr at den også er den ideelle badekameraten, og inviterer deg til å nyte sensuelle fornøyelser i dusjen eller badekaret.

Material og pleie
Det utskiftbare, hudvennlige silikonfeste til denne Satisfyer-modellen er praktisk og oval. Intensiver gledefølelser ytterligere ved å bruke et vannbasert smøremiddel. Det integrerte oppladbare batteriet i Satisfyer Pro 4-parene gir miljøvennlig oppladning. Hvis du vil lade leketøyet ditt via en stikkontakt, kan den magnetiske USB-kabelen (inkludert) suppleres med en standard 5V-kontakt. Den hudvennlige silikonet er ekstremt lett å rengjøre. Bare vask leketøyet med lunkent vann og litt såpe. Vedlegget er også lett flyttbart. Avslutt med et par sprøyter av desinfiserende leketøyrenser for å sikre spesielt grundig hygiene.

- Trykkbølger og vibrasjon
- Verdens første: Må-ha for par
- Separat kontrollerbare innstillinger
- 2 kraftige motorer.
- Vanntett
- Oppladbar, USB-laderkabel følger med

Skriv en omtale

Satisfyer - Pro 4 Couples

Skriv en omtale

11 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Nylig viste produkter.