Ritual - Kama Remote Couples Massager Black

Nytt produk

499,00 kr

Dette produktet er ikke lenger på lager

Merke: Ritual

 
Mer info

Velkommen til en ny verden av nytelse! I tillegg til vibrasjonene, som partneren din også vil glede seg over, vil den hypoallergeniske silikonspissen som trenger deg inn i partneren din oppdage en smalhet som får ham til å glede seg enda mer. Du kan glede deg over denne samtidig stimuleringen der nytelse vekkes: Vanntettheten til Kama Ritual lar deg få et varmt bad til å bli en dampende glede.

Den innebygde akkumulatoren er veldig praktisk: Du kan lade Kama Ritual komfortabelt med den integrerte USB-ladekabelen.

Med den praktiske fjernkontrollen kan du kontrollere vibrasjoner komfortabelt og bestemme hvem som kan ta beslutningene. For ville foreløpige og spennende opplevelser kan kvinnen også bruke vibratoren i trusene og la partneren slå på.

Kama Ritual har to kraftige motorer som bringer ekstase til penis, klitoris og vagina, og forsterker dine erotiske spill med unike sensasjoner. Den tilpasningsdyktige fleksible silikon U-formen skaper ekstra tetthet og direkte trykk på viktige punkter. Som en dristig utvikling av Kama Ritual har denne lekekameraten en fjernkontroll, som du kan variere dine erotiske spill!

Hypoallergen silikon har en veldig hyggelig følelse og er det ideelle materialet for å glede seg over spillet i lang tid. Den er veldig hygienisk og overbeviser med sin store glidekapasitet, som blir en virkelig glede sammen med et vannbasert glidemiddel. Du kan vaske leketøyet ditt med vann og en mild såpe. For dyp hygiene bør du også bruke en Easyglide Cleaner, et par sprayer er nok til å rense leketøyet ditt optimalt.

Fjernkontroll

silikon

Magnetisk lader

10 vibrasjonsprogrammer

Vanntett

oppladbart

2 kraftige motorer

Skriv en omtale

Ritual - Kama Remote Couples Massager Black

Skriv en omtale

Tilbehør

11 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: