Pipedream Extreme - Cyber Snatch

Nytt produk

169,00 kr

Dette produktet er ikke lenger på lager

Merke: Pipedream Extreme

 
Mer info

Slip inn i fantasien din og nyt følelsen av en super tett, super-stretchy Cyber Snatch! Når du putter den inn i sitt tette, små hull, vikler du seg rundt penis og klemmer seg til skaftet din som en ekte fitte ville.

De livlige leppene ser ut og føles akkurat som den virkelige ting - bare bedre! Kom inn i henne alt du vil, og hun vil ikke si noe! Smør henne opp og hun holder seg våt til du eksploderer!

Skriv en omtale

Pipedream Extreme - Cyber Snatch

Skriv en omtale

 
Kommentarer:(1)
2020-02-05

Føler jeg er litt utro!

For å tilfredsstille mine lyster når samboeren er sur eller ja, så fant jeg denne enkle lille saken her. Ville prøve noe nytt å se hvordan det var. Hadde riktig nok ikke de største forventningene til den, med tanke på utsende og hvert fall ikke når jeg tok i den. Men hva skal man si, skinnet bedrar?

Man kan lett la seg lure av denne, men når du får smurt den inn og lar kuken gli inn i den..... Så er det ikke langt unna den samme følelsen man fikk når man første gang hadde sex. Innvendig er den ruglete og når du runker med denne, så er det ikke langt unna at man ser stjerner! Den er så deilig og trang, at man nesten eksploderer og ikke klarer holde ut.. Å holde i den er deilig og den suger seg fast i kuken og klemmer. Å kose seg med denne kan nesten sammenlignes med å få en sikkelig god BJ! Men finner samboern ut at jeg ikke lengre har problemer med å dekke behovene, blir det vel slutt på leken. Så beste er vel å holde den laaaangt unna henne...hehe

  • Var denne kommentaren nyttig for deg?
  • (0) (0)

Skriv din omtale!

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: