Satisfyer - Men Masturbator

Nytt produk

299,00 kr

På lager

- +

Merke: Satisfyer

 
Mer info

Satisfyer Men

Unik pumpefunksjon
Innovativ intern trykkregulator
Ermet er laget av supersoft Cyberskin materiale
Rengjør hygienelåsen
Sportslig livsstil design

Bekreftet av Rocco Siffredi: "Min beste orgasme!"
DEN ER ENDELIG KOMMET: DEN REVOLUSJONERENDE SATISFYER LEKE TIL MENN!
Kom en, kom alle: Nå som Satisfyer har erobret kvinners verden, nå er det mennene sin tur. Satisfyer Men revolusjonerende mannlig solo utskeielser - med nyskapende teknologi.

PERFEKT TRYKK. PERFEKT AVSLUTNING.
Stresset på jobb? Slapp av med Satisfyer Men, hvor du bestemmer hvor mye press det er. Den innovative, interne trykkregulatoren gir mykt eller sterkt trykk, avhengig av hvordan du liker det. Den sexy effekten: Satisfyer-Men
omkranser din penis på en unik måte. En følelse som bringer deg til intense klimaks.

DEN BLIR LØSERe. DEN BLIR TRANGERE
Satisfyer Men er ikke bare hvilket som helst leketøy. Det sikrer den mest intense stimuleringen. En overraskelse venter på deg ved innsiden: En unik luftpute, som blir til en kjærlighetspute, omgir den myke innsiden. Med den nye pumpepakken kan du legge til eller slippe luft under bruk ved å trykke på en knapp. På den måten bestemmer du selv hvor tett Satisfyer Menn er - og er herren av intensitet og ønske.

EN MANN. EN TOPP ORGASME.
Hvis noen vet hva det perfekte klimakset føles, så er det han: pornolegenden Rocco Siffredi. Han har filmet 1800 filmer og hatt seg med over 5000 kvinner - og en orgasme bedre enn noen annen. Med Satisfyer Men.

MATERIALE
Sexy på utsiden, og innsiden: Satisfyer Mennene er forskjellige fra ethvert sexleksak du noensinne har sett før. Det skiller seg ut takket være sin ultralydstilstilte livsstildesign, laget av høy kvalitet silikon. Og enda viktigere: det føles bare sexy på innsiden også. Dette er garantert av det supersoft Cyberskin-materialet. Satisfyer Men er lett å rengjøre og en lås sikrer at den forblir den måten.

THE SATISFYER MEN BRAND
De beste orgasmer, når og hvordan du vil - det er det som kjennetegner Satisfyer Men. Du bestemmer intensiteten av stimuleringen ved hjelp av den innovative, interne trykkregulatoren og den unike pumpegenskapen. Den nye må-ha i den mannlige verden er tilgjengelig for bruk uten batterier når som helst. Høy kvalitet og lett å rengjøre materialer sikrer uendelig nytelse!

Skriv en omtale

Satisfyer - Men Masturbator

Skriv en omtale

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Nylig viste produkter.