Marc Dorcel - Kit Wanderful

Nytt produk

899,00 kr

Dette produktet er ikke lenger på lager
 
Mer info

Den nyeste innovasjonen fra Dorcel er Wanderful stimuleringssettet. For en varm massasjefølelse, vil dette settet møte alle dine forventninger!

Denne pakken som er spesialdesignet av Dorcel, får deg til å vibrere og gi deg orgasmer til enhver tid! Midtpunktet i denne pakken er Wanderful-stimulatoren, en liten juvel av teknologi, som med sine 8 intensiteter og 20 vibrasjonsmoduser gjør at du raskt klatrer til klimaks. Bare plasser den på klitoris og gledebølgene vil spre seg gjennom hele kroppen din! Dorcel tenkte på alt da den var designet, for å gjøre den til et meget allsidig sextøy. De to utskiftbare hodene som følger med settet, tillater deg å formere gleden og oppdage nye stimuleringer. F.eks til nybegynnere av anal stimulering for eksempel ....

For alle nybegynnere, eller for den erfarne, foreslår dette settet at du skal legge til på slutten av Wanderful-stimulatoren, et tips for å stimulere anusen din! Laget av silikon, fast, fleksibel og veldig myk, vil den passe inn i ditt privatliv, for å levere vibrasjonene. Det er en forlengelse av Wanderful, å formere sonene av stimulering, og orgasmer. Når du har hatt det gøy, kan du endre hode og installere vaginal- og klitorisversjonenen. Dette hode består av to deler. Den lengre vil være nær din G-punkt og levere deilige vibrasjoner, mens den kortere du vil bosette seg på klitoris. Når vibrasjonene er aktivert, vil du nyte en dobbel vaginal og klitoris stimulering.

2 hoder 
Til anal og vaginal bruk 
8 hastigheter
20 modus for vibrasjon.

Skriv en omtale

Marc Dorcel - Kit Wanderful

Skriv en omtale

17 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Nylig viste produkter.