Satisfyer - Men Masturbator Vibration

Nytt produk

499 kr

2 Varer
På lager

- +

Merke: Satisfyer

 
Mer info

Masturbator Vibration fra Satisfyer er noe man må ha på soverommet.

Deilig ergonomisk design
Det maskuline designen i elegant svart gjør masturbatoren til en diskret lekekamerat for moderne gutter. Dens ergonomiske kurver føles perfekt i hånden, slik at du kan betjene knappene med tommelen komfortabelt, mens den nedre buen ligger i håndflaten og fingrene finner god støtte i sidesporene. Takket være de oppladbare batteriene er leketøyet ikke bare bra for deg, men også miljøet en tjeneste. Hvis din lekekamerat trenger mer juice, kan du bare lade den opp med den medfølgende magnetiske USB-kabelen.

Fantastisk orgasmer
Med 14 vibrasjonsprogrammer og en innføringslengde på 7 cm, vil den øvre, følsomme delen av nytestokken nyte et spennende eventyr. Lett og reservert, intens og krevende, eller litt av alt - hva trenger du i dag? Med et utvalg av 3 intensiteter og 8 deilig rytmer, er valget ditt! De kraftige motorer er plassert i spissen og i midten av bølgen av leketøyet, og med de overlappende vibrasjonsmønstrene av de rytmiske programmene gir en følelse som minner om prikkende muntlig sex.

Takket være den brede åpningen kan du også bruke Satisfyer Men Vibration på en penis som ennå ikke er erogert. På denne måten er den stilige følgesvenn egnet både for å lette ditt ønske, så vel som for omfattende penis tuppmassasje. De to bukene i interiøret danner en trappeffekt, noe som gjør masturbatoren enda smalere mot ryggen. Du kan glide over bølgene med noe vannbasert glidemiddel eller bare lene deg tilbake og nyte de forskjellige vibrasjonsmønstrene. Den vanntette finishen (IPX7) gjør også Satisfyer Men Vibration er vanedannende for klimatiske øyeblikk.

En unik blanding av vaginal og oralsex.

- 2 super sterke kraftmotorer
- Vanntett IPX7
- 14 vibrasjonsprogrammer
- Hudvennlig silikon
- Inkludert USB magnetisk laderkabel

Skriv en omtale

Satisfyer - Men Masturbator Vibration

Skriv en omtale

Tilbehør

9 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: