Satisfyer - Men Masturbator Heat Vibration

Nytt produk

599,00 kr

På lager

- +

Merke: Satisfyer

 
Mer info

Innovativ oppvarmingsfunksjon.

Diskret design for ideell håndtering.
Den maskuline designen i elegant svart gjør onaneren til en stilig lekekamerat for moderne gutter. Den ideelle størrelsen passer perfekt i hånden og sørger for behagelig betjening, selv når ting blir vilt. Takket være de oppladbare batteriene er leketøyet ikke bare bra for deg, men gjør også miljøet en tjeneste. Hvis lekekameraten din trenger mer juice, kan du bare lade den med den medfølgende magnetiske USB-kabelen, og den kan starte på nytt.

Bedre enn varm eplepai.

Satisfyer Men Heat Vibration har en innovativ varmefunksjon som gjør gleden din fantastisk realistisk. Du kan justere varmefunksjonen ved hjelp av 3 nivåer opp til 40 grader Celsius og la den trøstende varmen i den myke og glatte kjærlighetstunnelen gjøre deg helt gal. Hvis du lukker øynene i gledefylt ekstase og bare lar deg glide til gleden, glemmer du raskt at du kom hit med et leketøy! Tror du ikke på det? Så prøv det!

En unik blanding av vaginal og oralsex.

- Vanntett (IPX7).
- 70 vibrasjonsprogrammer
- Med oppvarmingsfunksjon
- Hudvennlig silikon
- Oppladbart batteri inkludert USB-ladekabel

Leter du etter et leketøy som føles like bra som en veldig varm leke? Søket ditt har endelig kommet til en slutt, fordi dine ønsker er blitt besvart: Det er nå Satisfyer Men Heat Vibration.

Den myke og hudvennlige silikonet er fantastisk smidig, tilpasser seg raskt til kroppstemperaturen og kompletterer perfekt med den spennende, urokkelige ABS-plasten. For optimal glede anbefaler vi vannbaserte glidemiddel, som er ideell for Satisfyer Men Produkter: Her kan du velge mellom nøytral, kjøling og oppvarming. Et vannbasert smøremiddel beskytter materialet og holder overflaten fin og glatt. Takket være den vanntette overflaten (IPX7), kan du rengjøre leketøyet grundig med lunkent vann og mild såpe og deretter bruke den antibakterielle Easyglide toycleaner for omfattende rengjøring.

Skriv en omtale

Satisfyer - Men Masturbator Heat Vibration

Skriv en omtale

Tilbehør

11 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: