Womanizer - Starlet 2 Sapphire Blue

Nytt produk

699,00 kr

Dette produktet er ikke lenger på lager

Merke: Womanizer

 
Mer info

Womanizer Starlet 2 er en oppdatert versjon av originalen, en miniversjon av Womanizer og det perfekte leketøyet å ta med på farten. Ergonomisk og kompakt design. Starlet 2 har 4 intensitetsmodus og er 100% vanntett for våte leker i dusjen eller badekaret. Intensitetsmodus byttes mellom to knapper, noe som gjør Starlet 2 til et enkelt leketøy å bruke.

Womanizer er en ny, revolusjonerende klitorisstimulator. Dysen er plassert over klitoris og skaper en lett sugende følelse som er helt unik i sitt slag. Womanizer er utviklet med fokus på å løse problemet med overstimulering som ofte oppstår fordi klitoris er så følsom. Med Womanizer stimuleres klitoris bare av luftstrømmen, som lar deg nå orgasme om og om igjen uten å oppleve ubehag og måtte ta pauser. Womanizers munnstykke er laget av kroppsvennlig medisinsk kvalitet silikon og kan byttes ut om nødvendig.

Womanizer har blitt hyllet i anmeldelser for sin evne til å produsere orgasme raskere og glattere enn noe annet sexleketøy. I en undersøkelse sa 73% at Womanizer ga dem flere orgasmer og 76% at Womanizer ga dem en usedvanlig sterk orgasme.

73% har flere orgasmer
76% har en usedvanlig sterk orgasme
63% får en helt ny type seksuell opplevelse

- 4 forskjellige intensitetsmodus
- Oppdatert versjon av Starlet
- 100% vanntett
- Liten og enkel å bruke

Womanizer Starlet 2 er oppladbar via den medfølgende USB-magnetkabelen. Starlet 2 kommer i en fin pakke sammen med USB-kabelen, en dyse og en manual på 5 språk. Starlet 2 viser når den må lades ved å sende ut et blinkende LED-lys.

Skriv en omtale

Womanizer - Starlet 2 Sapphire Blue

Skriv en omtale

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: