Womanizer - Premium Black/Gold

kr 1,899.00
Utsolgt
Merke:
Beskrivelse

Womanizer ™ Premium er den ideelle kombinasjonen av ny teknologi og design av høy kvalitet. Pleasure Air ™ Technology fungerer ved forsiktig og indirekte stimulering av klitoris med 12 forskjellige intensitetsnivåer, alt fra supersoft til kraftig.

Den nye Autopilot-funksjonen skaper en ny opplevelse med hver bruk. Det vil tilfeldigvis velge ulike stimuleringsmønstre og intensiteter, og skape en unik opplevelse hver gang. Smart Silence er en diskret funksjon som sanser ditt ønske.

Womanizer Premium slår seg ikke på før den nesten berører overflaten av huden din, og den slår av og går helt stille når du tar den bort. Du trenger ikke å bekymre deg for å slå den av raskt, eller til og med, med denne diskrete funksjonen. Det er 100% vanntett, noe som gjør det flott å bruke i badekaret og gjør det enkelt å rengjøre.

PLEASURE AIR ™ TEKNOLOGI

Vår patenterte Pleasure Air Technology gir en berøringsfri glede: Hyggelig suging og milde masserende luftbølger fører til en helt ny type orgasmisk opplevelse. Slapp av og nyt bølgene av glede.

12 intensitetsnivåer

Enten du er på utkikk etter en super myk eller en super kraftig intensitetsnivå - eller et mellomrom - din neste orgasme venter på deg med et trykk på en knapp.

AUTOPILOT

Slapp av og slipp med Autopiloten. Når autopiloten er aktivert, varierer stimulering og intensitet tilfeldig i den valgte modusen for en unik opplevelse hver gang.

100% VANN

Womanizer er 100% vanntett - ta den i badekaret med deg. Dusjhode kan nå trekke seg tilbake.

SMART SILENCE

Smart Silence starter akkurat når du er klar til å gå. Takket være denne sensoren slår Womanizer Premium bare på når den er nær huden din.

MAGNETISK PIN-USB

Det er ikke behov for batterier: Womanizer leveres med en magnetisk pin USB-ladeport.

Hvordan det fungerer.

1 Spre labia fra hverandre litt slik at klitoris er utsatt.
2 Putt klitorisen i stimuleringshodet, bruk lett trykk for å holde en tett forsegling.
3 Oppdag nye nivåer av orgasmisk intensitet, opplev 100% glede og lykke.

Produktdetaljer
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
Relaterte produkter

Meny

Innstillinger