Satisfyer - Pro Plus Vibration

Nytt produk

499,00 kr

På lager

- +

Merke: Satisfyer

 
Mer info

Du kommer til å nyte Satisfyer's trykkbølger, men du savner de sensuelle vibrasjonene til en klassisk lay-on vibrator? Den nye Satisfyer Pro Plus-vibrasjonen kombinerer de ettertraktede, stimulerende trykkbølgene med sensuelle vibrasjoner, og gir deg en uforlignelig utrolig opplevelse!

En boomerang for enhver anledning
Utformingen av denne Satisfyer ser litt ut som en australsk boomerang - en gang i hånden, vil den alltid komme tilbake til deg. Slik går du med Pro Plus Vibration! Lagd helt av silkegloss silikon, denne praktiske gledeautomatikken har klassisk, berøringsfri klitoris-trykk bølge stimulering, samt en spenstig vibratorfunksjon. Den myke silikonfeste omkranser klitoris, slik at bølger av svak til kraftig bølgetrykk gir deg ren esktase, mens de behagelige vibrasjonene gir ekstra stimulering til skjeden.

Orgasme? Å ja!
Som alle produktene i Satisfyer-familien tilbyr Pro Plus Vibration 11 intensitetsinnstillinger. Vibrasjonsfunksjonen gir ekstra glede: Den stille, men kraftige motoren gir hodet vibrerende og masserer deg med et utvalg av 10 forskjellige vibrasjonsinnstillinger. Trykkbølgene og vibrasjonene kan styres separat, og gir deg en omfattende nytelseopplevelse, komplett med intens lykkelig slutt. Leter du etter undervannsarbeid? Takket være dens vanntette finish, kan denne gledefansen brukes i dusjen og badet, og inviterer deg til å nyte et avslappet kjærlighetsbad.

Opp og ned - hele natten lang
Trykkbølgene aktiveres av På / Av-knappen, og kan justeres opp og ned med +/- knappene i henhold til humøret ditt. Vibrasjonen styres av en annen knapp, noe som betyr at du alltid kan nyte de to funksjonene separat. Takket være det integrerte oppladbare batteriet, kan Satisfyer Pro Plus Vibration enkelt lades med den medfølgende magnetiske USB-kabelen.

Material og pleie
Det hudvennlige silikonhodet er ergonomisk formet, ligger avslappet nær klitoris og omgir det veldig forsiktig og nøyaktig. Hodet er også utskiftbart for enkel rengjøring. For den ultimate nytelseopplevelsen anbefaler vi å bruke leketøyet med et vannbasert glidemiddel. Satisfyer Pro Plus Vibration er utstyrt med et integrert oppladbart batteri, og gir dermed miljøvennlig oppladning. Den magnetiske USB-laderkabelen (inkludert) kan også suppleres med en standard 5V-kontakt hvis nødvendig.

- Trykkbølger og vibrasjon
- Den ultimate i klitoris orgasmer
- Separat kontrollerbare innstillinger
- 2 Kraftige motorer.
- Vanntett
- Oppladbar, USB-laderkabel følger med

Skriv en omtale

Satisfyer - Pro Plus Vibration

Skriv en omtale

30 andre produkter i samme kategori: