Je Joue - Mimi Soft Vibrator Fuchsia

kr 899.00
På lager
Beskrivelse

MiMi Soft beholder alle egenskapene til den originale Mimi. Tillegget er et ekstra lag med kroppssikker silikon som gir det nye produktet en myk berøring. MiMi Soft kommer med en sateng bind for øynene for å forbedre berøringssansen.

Liten, sensuell, vakkert kraftig: MiMi er det perfekte leketøyet for klitorisstimulering, for første gang eller en vibrasjonsopplevelse hver gang. En kompakt perle som tilbyr en rekke vibrasjonshastigheter og mønstre, fra subtile til intense, er MiMi en allsidig soveromsskatt, å nyte med en partner, eller holde for deg selv.

Hvordan nyte

Med fem vibrasjonsnivåer og -mønstre, fra skånsom til kraftig, er Mimi virkelig allsidig: prøv en subtil setting for å erte og kjærtegne, eller mer intense vibrasjoner hvis du liker en kraftig sus. MiMi føles bra på klitoris og ethvert annet område som kiler din fantasi - og hans - fra brystvortene til perineum og hvor som helst i mellom. Glatt og mykt, MiMi glir over huden, noe som gjør den perfekt for en allmenn kroppsmassasje med forskjell. For en lettere berøring kan du også prøve å overføre Mimis vibrasjoner forsiktig gjennom fingertuppene, ved å vugge den i hånden og stryke huden med fingrene. Ikke glem glidemiddelet! Je Joue anbefaler å bruke vannbasert glidemiddel med alle lekene våre, for en perfekt jevn opplevelse.

- Dekket i glatt, mykt, 100% FDA-godkjent, kroppssikker silikon

- 100% vanntett

- Fullt oppladbart via det unike magnetiske klippet

- Kan justeres fra en fin lav rumling til en sterk intens finish

- Har fem vibrasjonsmønstre

- Stille vibrasjoner

- 2 timers lading = 2 timers glede

Produktdetaljer
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger