Ritual - Shushu New Generation Clitorial Cerise

Nytt produk

499,00 kr

På lager

- +

Merke: Ritual

 
Mer info

Fantastiske klitorisorgasmer!

Lanseringen av Ritual Shushu er en helt ny innovasjon for kvinner. Spektakulær teknologi som kombinerer tomhet og energiske pulsasjoner som stimulerer klitoris uten å berøre den og uventet kommer orgasmer. Den kompakte og elegante klitorisstimulatoren er veldig enkel å bruke.

Hvorfor Shushu Ritual? Vi gir deg 10 eksklusive grunner som vil starte deg for å lete etter Shushu Ritual.

1. Fantastisk kraft
2. Vibrasjon og sug i et enkelt leketøy
3. Kompakt størrelse som er unik i markedet, perfekt å ta med seg hvor som helst, og med sin kompakte størrelse kan du ta den med i vesken til kontoret eller reise.
4. Silikon som tar vare på huden din
5. Ergonomisk, perfekt for kvinner å holde for hånd
6. Rask og garantert orgasme
7. Testet på 20 profesjonelle kvinner i den erotiske sektoren som garanterer dens effektivitet på 100%
8. Silikonhode som stimulerer alle sansene dine
9. Eksklusiv farge som kombinerer avslapning og luksus
10. Unik pris i markedet.

Kos deg med livets opptog! , sexleketøy og begjær, oppmerksomhet !: bølger av trykk og vibrasjoner i samme sexleketøy? Du har rett! Den nye Shushu Vibration Ritual vil gjøre dine våteste drømmer til virkelighet.
Den perfekte kombinasjonen av en magisk vibrasjon med sug gjennom intense impulser som vil forårsake spennende bølger i kanten av hodet. Den fleksible medisinske silikonspissen omgir kjærlighetsknappen din og stryker på interiøret uten kontakt med 3 mønstre med 4 nivåer av trykkbølgens intensitet, mens toppen vibrerer rundt den med 3 mønstre og 4 nivåer av intensitet med programmer i en enkelt brukervennlig knapp.

Ren lyst av glede ble til orgasmer og skrik.

Kunnskapen som ble oppbevart av de gamle dynastiene som praktiserer immateriell energi har blitt avslørt. Avantgarden og høyteknologien kombineres med det mystiske for å skape forsterker av frekvensene til den ultimate nytelsen. La energien reise gjennom hele ryggraden fra klitoris og nå nirvana med alle sansene dine.
I følge kundalinis basis er energi noe som må flyte fritt og uten hindring gjennom kroppen vår. Energiblokkeringer er vanlige i våre daglige liv. På det seksuelle nivået av kvinner, betyr dette vanskeligheter med å nå orgasme.

Det er grunnen til at vi har skapt Shushu, forsterkeren av frekvensene til ypperste nytelse. Kontaktløs vakuumstimulering er spesialdesignet for å frigjøre chakraene om følelser og seksualitet. Med dette vil du få mye mer intense og livlige orgasmer, og slippe løs hele potensialet i energikanalen din.

Logoen er inspirert av den andre chakraet. Den ligger i underlivet og er blant annet ansvarlig for glede. Den er representert med fargen oransje og med en 6-spiss blomsterform.

Shushu Ritual er utstyrt med integrerte batterier, slik at de kan lades uten å skade miljøet.

Om nødvendig kan den medfølgende USB-magnetladeren legge til en 5v nettverkskontakt, men du kan lade din Shushu på hvilken som helst datamaskin eller bærbar PC.

Skriv en omtale

Ritual - Shushu New Generation Clitorial Cerise

Skriv en omtale

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori: