Erotisk Adventkalender 2020

Nytt produk

1 199,00 kr

På lager

- +

 
Mer info

Hvert år slippes en ny kalender og de blir bare mer og mer spennende og i år er ikke noe utenom i denne adventskalenderen da denne inkluderer en Womanizer.

Adventskalenderen inkluderer merker som Womanizer, Cottelli Collection, Bad Kitty, You2toys og Just Glide, for å nevne noen.

Produktverdien i årets adventskalender er omtrent 3500 norske kroner.

Adventskalender 2020 er noe spesielt ettersom den inneholder erotiske overraskelser i alle 24 bokser, der et av produktene er en Womanizer Starlet! I tillegg til dette dyre leketøyet inneholder boksene sexleketøy av høy kvalitet, undertøy, glidemidler, kondomer, sexy spill og lettere bondage. Produkter som garanterer deg en hyggelig og erotisk jul, hver dag i desember helt frem til julaften.

Det virkelige høydepunktet på årets adventskalender er den enkle og veldig stimulerende Womanizer Starlet. Den har en diskret leppestiftdesign, perfekt for alle vesker. Leveres i tilfeldig farge. Det gir kontaktløs stimulering av klitoris med den patenterte Pleasure Air ™ -teknologien, og den er 100% vanntett.

Det er også et hefte av høy kvalitet i adventskalenderen med interessante tips (om sex) og informasjon om produktene. God jul!

Kalenderen og boksene er laget av solid papp. Kalenderen ser ut som en bok og kan åpnes og settes opp. Brosjyren er på tysk og engelsk. Boksestørrelse 29,8 cm x 41,3 cm x 17,1 cm.

Skriv en omtale

Erotisk Adventkalender 2020

Skriv en omtale

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Nylig viste produkter.