RFSU - Ingrown Hair Cream 40 ml

Nytt produk

69,00 kr

På lager

- +

Merke: RFSU

 
Mer info

Det er vanlig at man opplever kløe og problemer som forårsakes av betente hårsekker og inngrodde hår etter barbering. Det kan være både plagsomt og smertefullt. Når man barberer intimområdet finnes det en stor risiko for at hårsekkene blir betente og begynner å vokse innover i stedet for utover. Det kan gjøre vondt og hudområdet kan bli rødt og irritert. Men det finnes en enkel løsning på problemet, Ingrown Hair Cream, en krem som motvirker hår som vokser innover ved bikinilinjen, på bena og i armhulene. Denne mykgjørende og skånsomme kremen påføres etter barbering og mellom barberingene.

Ingrown Hair Cream er en skånsom krem som inneholder fruktsyrer som eksfolierer (peeler) huden. Slik motvirker den problemer med inngrodde hår og betente hårsekker.

  • Dermatologisk testet
  • Parabenfri
  • Oppbevares i romtemperatur
  • Tuben inneholder 40 ml

Skriv en omtale

RFSU - Ingrown Hair Cream 40 ml

Skriv en omtale

 
Kommentarer:(1)
2020-03-30

Ingen røde nupper og minimalt med inngrodde hår.

Om du er som meg og får lett inngrodde hår som er plagsomme i bikinilinje, så anbefaler jeg segna bruke denne etter å ha barbert. I forhold til at jeg kan ende opp med flere hår som gror inn, var det kun et som delvis vare på tur. Denne hadde jeg ikke den største troa på, men ble overrasket over hvor bra den virker. Om du er helt glatt så bør du aldri smøre leppene inn, gelen svir litt også så vær forsiktig hvor du bruker den.. Men i bikinilinje og på venusberg funker den veldig bra. Som sagt svir den en liten stund, men det gir seg fort.

  • Var denne kommentaren nyttig for deg?
  • (0) (0)

Skriv din omtale!

11 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: