Fleshlight - Fleshwash

Nytt produk

89,00 kr

På lager

- +

Merke: Fleshlight

 
Mer info

Fleshlight Wash renser for leketøy er en nødvendighet for enhver Fleshlight eier. Dette rengjøringsmiddelet i en 100 ml spray bruker den kraftige antibakterielle ingrediensen Triclosan, som renser og renser overflaten som den påføres og bekjemper bakterier og holder Fleshlight rent og hygienisk. Fleshlight Wash anbefales for rengjøring av alle Fleshlight-produkter og andre sexleketøy. Det vil ikke irritere huden din, det er ikke fettete og inneholder ikke alkohol. Det er trygt å bruke med latex, silikon og Superskin av Fleshlight.

For å få best mulig resultat, vask Fleshlight-ermet med varmt vann på innsiden og utsiden etter hver bruk. Etterpå spray en rikelig mengde Fleshlight Wash-rengjøringsmiddel på innsiden og utsiden av ermet og la det tørke på et godt ventilert sted.

100 ml

Skriv en omtale

Fleshlight - Fleshwash

Skriv en omtale

 
Kommentarer:(1)
2020-02-05

Viktig å rengjøre lekene etter bruk....

Måtte ha noe som holder leketøyene rene og i god stand. Har prøvd noen før med en sterk lukt, denne har svært liten lukt og den har så langt gjort jobben med å rengjøre lekene mine på en tilfredsstillende måte. Anbefaler å kjøpe denne om du vil at de skal være tilfredsstillende og holde seg bra lengst mulig..

  • Var denne kommentaren nyttig for deg?
  • (0) (0)

Skriv din omtale!

11 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Nylig viste produkter.