Easyglide Strawberry vannbasert glidemiddel 30 ml

Nytt produk

79,00 kr

På lager

- +

Merke: Easyglide

 
Mer info

EasyGlide Strawberry er et personlig glidemiddel for penis og / eller vaginal applikasjon, som er ment å fukte og smøre, for å øke trivsel og komfort i intim seksuell aktivitet og supplere kroppens naturlige smøring. Dette produktet er kompatibelt med naturgummi latex kondomer.

Bruksanvisning: Påfør så mye glidemiddelel som du vil ha på kroppsdelene du vil, og gjenta så ofte du vil. Før du bruker glidemiddelet regelmessig, legg en liten mengde på underarmen.
Hvis en allergisk reaksjon oppstår, slutt å bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares på et kjølig, mørkt sted. Etter åpning, bruk innen 6 måneder.

Ingredienser: Aqua, Glyserin, Hydroksyetylcellulose, Natriumbenzoat, Aroma, Levulinsyre, Natrium Levulinat, Natriumsakkarin, Maltose, Agave Tequilana Blad ekstrakt, Aspartam, Sitronsyre, Natriumhydroksid

Skriv en omtale

Easyglide Strawberry vannbasert glidemiddel 30 ml

Skriv en omtale

 
Kommentarer:(1)
2020-02-05

En smak av lange deilige sommernetter.....

Prøvde dette glidemiddelet for å få litt ekstra smøring under sex. Jeg syntes glidemiddelet var fint å bruke, da jeg trengte ekstra smurning under sex. Den har en frisk jordbær duft og man trenger ikke bekymre seg over om det er vått nok til å ha sex.. Jeg brukte det flere ganger og følte ikke det ble for klissete, heller tvert i mot. Er du ute etter litt ekstra smurning vil nok denne falle i smak og du vil nok kanskje finne ut som meg, at å bruke litt hjelp kan få deg til nye høyder......

  • Var denne kommentaren nyttig for deg?
  • (0) (0)

Skriv din omtale!

30 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: