Easyglide silikon glidemiddel 150ml

14

Nytt produk

109,00 kr

Dette produktet er ikke lenger på lager

Merke: Easyglide

 
Mer info

EasyGlide Silikon glidemiddel. Ideell for massasje. I motsetning til vannbaserte glidemiddel tørker ikke silikon glidemiddel så raskt ut.

Grunnlaget for en bekymringsløs og sensuell atmosfære er tillit til partneren - like viktig er tilliten til alle produkter som er knyttet til elskov og som kommer i kontakt med kjønnsområdet. For bekymring fri samleie, er det tilrådelig å være oppmerksom på følgende punkter ved kjøpstidspunktet:

CE-merket, som i henhold til medisinsk produktloven identifiserer et legalt medisinsk produkt som er egnet for kjønnsområdet.
Identifikasjonsmerket "Latex Condom Compatible", som garanterer kompatibiliteten av produktet med kondomer.

Med EasyGlide tilbyr vi et tysk kvalitetsprodukt som oppfyller disse tre kriteriene og forsikrer deg med vårt brede utvalg av produkter for dine individuelle behov og preferanser.

Silikon glidemiddel er ikke kompatible med sexleketøy.

- silikon
- 150 ml

Skriv en omtale

Easyglide silikon glidemiddel 150ml

Skriv en omtale

 
Kommentarer:(1)
2020-02-05

Erotisk massasje med happyending?!

Jeg var på utkikk etter et glidemiddel som kunne gi litt mere sensuell tilfredsstillelse under sex.. Etter å ha prøvd denne både til stive muskler og på «andre» ting som ved berøring lett kan bli stivt. Jeg brukte denne til både kroppsmassasje og til å få litt bedre gli under penetrering. Dette endte i en helaften med erotisk massasje der jeg og samboeren byttet på å massere. Så om du er ute etter et glidemiddel som kan brukes både som massasjeolje, og til å gi ekstra glid vil jeg på det sterkeste anbefale denne. Men har du tenkt å bruke den til leketøy, så er ikke glidemiddel med silikon å anbefale til leketøy....

  • Var denne kommentaren nyttig for deg?
  • (0) (0)

Skriv din omtale!

30 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: