Easyglide warming glidemiddel 150 ml

12

Nytt produk

99,00 kr

På lager

- +

Merke: Easyglide

 
Mer info

EasyGlide Warming er et intimt glidemiddel som gir en sensuell opplevelse for dere begge.


EasyGlide er et høyverdig, vannbasert glidemiddel produsert av en sertifisert tysk produsent. Den spesielle, fettfrie sammensetningen fjernes lett med vann og gir ingen merker, selv i lidenskapelige øyeblikk. Med en konsistens som føles behagelig på huden, er ikke klebrig, så vel som gode smøreegenskaper og en optimal mengde, er EasyGlide ideell for å oppfylle og bekymringsløst sex.

Grunnlaget for en bekymringsløs og sensuell atmosfære er tillit til partneren - like viktig er tilliten til alle produkter som er knyttet til elskov og som kommer i kontakt med kjønnsområdet. For bekymring fri samleie, er det tilrådelig å være oppmerksom på følgende punkter ved kjøpstidspunktet:

CE-merket, som i henhold til medisinsk produktloven identifiserer et legalt medisinsk produkt som er egnet for kjønnsområdet.
Identifikasjonsmerket "Latex Condom Compatible", som garanterer kompatibiliteten av produktet med kondomer.
En detaljert beskrivelse.

Med EasyGlide tilbyr vi et tysk kvalitetsprodukt som oppfyller disse tre kriteriene og forsikrer deg med vårt brede utvalg av produkter for dine individuelle behov og preferanser.

- Vannbasert
- 150 ml

Skriv en omtale

Easyglide warming glidemiddel 150 ml

Skriv en omtale

 
Kommentarer:(1)
2019-08-13

Glidemiddel med litt varmende effekt

Var spent på dette glidemiddelet siden det skulle være varmende. Konsistensen var ikke for tykk og ga en liten varme. Middelet virker drøy i bruk og kan varmt anbefales. Var litt skeptisk på at det kanskje kunne bli for varmt, men det var ikke noe problem.

  • Var denne kommentaren nyttig for deg?
  • (0) (0)

Skriv din omtale!

30 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: