Easyglide anal glidemiddel 150 ml

kr 89.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

EasyGlide Anal er et vannbasert glidemiddel for anal bruk.

EasyGlide er et høy kvalitet, vannbasert glidemiddel produsert av en sertifisert tysk produsent. Den spesielle, fettfrie sammensetningen fjernes lett med vann og gir ingen merker, selv i lidenskapelige øyeblikk. Med en konsistens som føles behagelig på huden, er ikke klebrig, så vel som gode smøreegenskaper og en optimal mengde, er EasyGlide ideell for å oppfylle og bekymringsløst sex.

Grunnlaget for en bekymringsløs og sensuell atmosfære er tillit til partneren - like viktig er tilliten til alle produkter som er knyttet til elskov og som kommer i kontakt med kjønnsområdet. For bekymring fri samleie, er det tilrådelig å være oppmerksom på følgende punkter ved kjøpstidspunktet:

CE-merket, som i henhold til medisinsk produktloven identifiserer et legalt medisinsk produkt som er egnet for kjønnsområdet.
Identifikasjonsmerket "Latex Condom Compatible", som garanterer kompatibiliteten av produktet med kondomer.
En detaljert beskrivelse.

Med EasyGlide tilbyr vi et tysk kvalitetsprodukt som oppfyller disse tre kriteriene og forsikrer deg med vårt brede utvalg av produkter for dine individuelle behov og preferanser.

- Vannbasert
- 150 ml

Produktdetaljer
11
Anmeldelser(1)
Totalvurdering
0
1 Anmeldelse
Om du liker analsex er dette et supert glidemiddel for deg! Konsistensen er litt tykk, dette har absolutt ikke noe å si under bruk... Den blir veldig tynn og behagelig under bruk. Og enda bedre, denne vaskes enkelt bort med vann etter bruk så du slipper føle at den er «klissete» og at den lager flekker. Når jeg leker meg fremover, så skal jeg hvert fall bruke denne, den gir god gli og er mitt nye favoritt smøremiddel! Denne kan også brukes sammen med kondom, så her er det bare å leke å utforske hull som kanskje du ikke har latt noe utforske før, Uansett velger du denne så vil du nok ikke angre.. Det har ikke jeg;p

Legg igjen en kommentar

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger