Sensual - G-spot Massager Purple

Nytt produk

Tidsbegrenset tilbud:

249,00 kr

399,00 kr

-150,00 kr

På lager

- +

 
Mer info

En herlig g-punkt vibrator fra Sensual.
Med sin kratfige motor og unike form kan denne fort bli favoritten din.

Takket være den glatte formen og håndtaket, kan den brukes både på utsiden og innvendig. Bruk den på innsiden for å stimulere G-punktet på den vakreste måten med vibrasjon som du virkelig vil kjenne, eller bruk det på utsiden for å stimulere klitoris mens du har sex med en partner eller bare enkelt vil nyte denne.


Spesifikasjoner:


Lengde: 19 cm
Bredde: 2,5 cm
Oppladbar: Ja
Materiale: Medisinsk silikon og abs
Vibrasjonmønstre:10

Skriv en omtale

Sensual - G-spot Massager Purple

Skriv en omtale

 
Kommentarer:(1)
2020-03-25

Finner den magiske knappen hver gang!

Utseende er tiltalene å se på. Den er enkel i bruk med en av/på knapp og to andre med et pluss og minus tegn som styrer impulsene denne sender ut. Ikke noe hokus pokus, men det som er magisk... er hvordan dens utforming er med på å virkelig skape magi. Om du velger å stimulere g-punktet, så kan jeg love at du vil kjenne at denne saken veit hvilke knapper den skal trykke på. Med sine impulser stimuleres g-punktet på en enestående måte, det føles til tider som en orgasme består av millioner av sommerfugler som bare venter på å bli sluppet fri. Oppbygningen til klimaks lar deg virkelig føle på hvor viktig det er å stimulere g-punktet litt..

Men denne saken skjuler flere hemmeligheter. Om brukt på rett måte så passer denne perfekt med klitten. Prøv deg frem, finn din favoritt impuls å la orgasmen føre deg på ukjente stier. Uansett vil du ikke angre på å investere i denne..

  • Var denne kommentaren nyttig for deg?
  • (0) (0)

Skriv din omtale!

30 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: