G-Spot - Gohan Light Red Vibrator

kr 199.00 kr 349.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

En deilig oppladbar G-punkt vibrator, Gohan er en perfekt designet massasje for fullstendig G-punkt stimulering.

Til tross for sitt farlig attraktive utseende er Gohan veldig tam. Med det ergonomiske hodet som stimulerer G-spot vilt og teknologisk. Med den spennende trinnvise introduksjonen vekker denne G-punktvibratoren et rovdyrsinstinkt hos kvinner. Den buede spissen av Gohan stimulerer perfekt G-punktet til kvinnen.

Fleksibel og smidig som en katt, silikonstrukturen tilpasser seg perfekt til kroppen din takket være den eksklusive G-SPOT-teknologien, som letter bruken i forskjellige stillinger og finner skjulte hjørner av glede.

Den allergivennlige sertifiserte medisinske silikonen skiller seg ut for sin silkeaktige følelse og utmerkede glidevne. Så du kan glede deg over den nye vennen din lenge, det anbefales at du bruker et vannbasert glidemiddel for dine våtere leker. Dette beskytter materialet og overflaten forblir silkeaktig. Du kan vaske leketøyet veldig enkelt med vann og en mild såpe. For en grundigere hygiene, bruk også et spesielt desinfeksjonsmiddel for sexleketøy som Easyglide Clean.

Intern og ekstern massasje for fullstendig stimulering
Høy ytelse; 10 vibrasjonsmodi
Fullstendig oppladbar; Mer kraft
Laget med 100% medisinsk silikon
Ftalatfritt
Stille, mindre enn 60 desibel.
Sikkert materiale for kroppen
Oppladbar via USB (kabel inkludert)
Senkbar kategori IPX6 / Egnet for dusj eller spa
Totalt mål; 20 x 5 cm
Vekt; 167 gram

Vibratoren er oppladbar og gir komfortabel håndtering uten irriterende kabler. Før du bruker den for første gang, må du lade den helt opp. Bruk den medfølgende USB-ladekabelen til dette.

Advarsel: den første ladeprosessen kan vare i opptil tre timer.

Innhold

Å åpne en eske med G-SPOT-produkter er eksklusivt. Tilfredshet er vårt mål, så vi har tatt vare på alle detaljer.

Gohan
Lader
G-punkt er ikke det eneste som kan føre en kvinne til orgasme. ... Den nøyaktige plasseringen av punkt G varierer avhengig av hver kvinne, men de fleste konkluderer med at området der du føler mer glede er den fremre skjedeveggen. Nærmere bestemt mellom 5 og åtte centimeter inne i skjeden

Les merShow less
Produktdetaljer
Anmeldelser
Ingen kommentarer
12 andre produkter i samme kategori:
You may also like

Meny

Innstillinger