Fleshlight Girls - Stoya Epic Butt

Nytt produk

699,00 kr

Dette produktet er ikke lenger på lager

Merke: Fleshlight

 
Mer info

Som du vet er  Stoya Destroya Fleshlight som kopierer Stoya's Vagina, bestselgerhylsen siden for alltid i Fleshlight. For det er vi veldig glade for å introdusere endelig den nye Stoya rumpe-sensasjonen Epic.

Du har ventet lenge på å føle gleden som den eneste Stoyas rumpe kunne levere. Vi introduserer hennes anus, sexleketøy av anusen hennes som kalles Epic. Følelsen og strukturen til Stoya Epic-ermet er intet mindre enn fenomenalt. Designet for å etterligne hennes stramme, smidige derriere og levere en altomfattende orgasme, hvis du lukker øynene, vil du ikke vite forskjellen mellom din Stoya Fleshlight og virkelighet.

Et Episk eventyr venter på deg. Som Stoya sa, oppfordrer jeg deg til å ta med meg Fleshlight hjem fordi det har en mye bedre holdning enn jeg gjør. Stoya er kjent for sin selvsikkerhet og selvtillit som bare kan ødelegge deg, men på den beste måten. Husk dette når du tar hjem Stoya Epic: hun vil sannsynligvis ha ansvaret. Brunettskjønnheten er like naturlig som hun er gåtefull, og betyr null tull.

Skriv en omtale

Fleshlight Girls - Stoya Epic Butt

Skriv en omtale

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: