Fleshlight - Blue Ice With Case

kr 249.00 kr 399.00
På lager
Merke:
BeskrivelseMye Fleshlight-kvalitet til en lav pris. Når din standard Fleshlight leke ikke er et alternativ, er Fleshskins det perfekte alternativet. Vår første eksklusive ermet leketøy vil bokstavelig talt ta pusten fra deg! Du vil kontrollere spenningen og intensiteten av din onani-opplevelse med din egen hånd (eller partnerens), men med fleshlight-materialet av intens og myk tekstur som huden verden allerede kjenner og elsker. Du kan ta dine FleshSkins leker uansett hvor du går, og de er små nok til å gjemme seg på nesten hvilket som helst sted. Faktumet av å ikke ha en sak betyr at tykkelsen ikke er et problem: en størrelse passer alle. Den beste delen er at prisen er uslåelig: denne Fleshlight-opplevelsen er fortsatt veldig morsom, men til en minimal kostnad.

Hvordan det brukes
Sikre en sikker passform ved å sette fingrene inn i hvert av hullene som er tilveiebrakt for dette formålet. Legg en rikelig mengde vannbasert glidemiddel på penis og sett den inn i ermet. Skyll godt med varmt vann etter bruk.

Tilpasset tørkeskap
For å maksimere holdbarheten til Fleshlight-produktet, er det viktig å rengjøre og tørke det etter hver bruk. Følger med en tørkeeske som gir raskere tørketider, og gjør den til den perfekte lagringsenheten. Bare legg FleshSkins-produktet på tørkestangen etter rengjøring, la leketøyet tørke helt, og legg deretter lokket på esken for å lagre det.

Les merShow less
Produktdetaljer
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
14 andre produkter i samme kategori:
You may also like

Meny

Innstillinger