Xray - Clear Cock 21 cm

Helt klart den beste penisen!

X Ray Clear er en ekte gledeopplevelse med en spesialutviklet formel som optimaliserer den silkemyke følelsen med fastheten til en fullstendig gjennomsiktig realistisk dildo.

X Ray er laget med den siste kvaliteten i 2020-versjonen Jelly-materiale, helt luktfri, myk å ta på og veldig enkel å rengjøre.

Lysende klarhet og realistisk form vil oppfylle alle dine fantasier!

Med sin fleksible akse, spesifiserte årer og definerte hode vil X Ray Clear engasjere sansene dine visuelt og fysisk.

Den kraftige sugekoppsbunnen festes på nesten hvilken som helst flat overflate og gjør hver dildo kompatibel med strapon.

Total lengde; 21 cm x 4,0 cm i diameter.

Allergivenlig gelémateriale testet

Phalatos gratis.

Enkelt vedlikehold.

MATERIALE OG STELL

Xray Jelly Material er ikke-porøst og derfor svært hygienisk. Den myke og fleksible strukturen sørger for at Jelly-materialet er pent og lett å glide på. Tar raskt opp og lagrer varme fra kroppen din. For bruk av glidemidler anbefaler vi et vannbasert glidemiddel. Dette er glatt med materialet og sørger for at det opprettholder teksturen i lang tid. Rengjør den etter bruk med vann og nøytral pH-såpe eller leketøyrenser.

Les merShow less
kr 179.00 kr 329.00
På lager
Merke:
Produktdetaljer
Anmeldelser
Ingen kommentarer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00 kr 299.00
Helt klart den beste penisen! X Ray Clear er en ekte gledeopplevelse med en spesialutviklet formel som optimaliserer den silkemyke følelsen med fastheten til en fullstendig gjennomsiktig realistisk dildo. X Ray er...

Meny

Innstillinger