Cock Miller - Dildo Dual Density 19,5 cm Flesh

Nytt produk

429,00 kr

På lager

- +

Merke: Cock Miller

 
Mer info

COCKMILLER tilbyr en rekke dildoer med en supermyk silikonhud av høy kvalitet med dobbel tetthet og fylt med tett cocksil ™ silikon som også inkluderer en motstandsdyktig kropp som gjør den artikulert, for en ekstremt realistisk tekstur og berøring og en gledeopplevelse uten sammenligning.

Den revolusjonerende patenterte formelen for cocksil-materialet som brukes til å fylle produktene våre, gir bedre fleksibilitet og tetthet av dildoen. Gir den en suveren elastisitet og håndterbarhet som kan artikuleres

COCKMILLER tilbyr den beste silikon på markedet. Platinasilikonet vårt inneholder ikke ftalater eller latex, det er allergivennlig og ikke-porøst, noe som gjør det mye mer holdbart og lett å rengjøre.

Dobbel tetthet
Artikulerbar
Minne silikon - cocksil
Platinsilikon
Ftalat og latexfri
Sterk sugekopp
allergivennlig
Egnet med sele
• Målinger; 19.5 x 3.7 cm

MATERIALE OG STELL

COCKSIL-materiale (silikon med dobbel tetthet og tett silikon) er hudvennlig, ikke-porøst og derfor svært hygienisk. Den myke og fleksible strukturen sørger for at silikonmaterialet er pent og lett å skyve på. Det absorberer og lagrer raskt kroppsvarmen din. For bruk av smøremidler, anbefaler vi et Waterfeel vannbasert smøremiddel. Dette er skånsomt for materialet og sørger for at det opprettholder teksturen i lang tid. Etter at du har brukt den, må du rengjøre den med easyglide cleaner eller nøytral ph såpe og varmt vann for perfekt rengjøring.


Skriv en omtale

Cock Miller - Dildo Dual Density 19,5 cm Flesh

Skriv en omtale

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori: