Sikker Betaling

Sikker betaling

Hvem kan handle på nett?
For å kunne handle på nett hos oss må du være minimum 18 år. Er du under 18 år må du få en myndig person til å bestille for deg.

Dersom du ønsker å handle på kreditt må du være over 18 år.

Trygt kjøp
Vi har som mål å ha den absolutt beste sikkerhet rundt salg på internett, håndtering av personopplysninger og betaling. Vi har derfor tilpasset vår virksomhet til kravene norske myndigheter, gjennom Distansehandel Norge, har satt for trygg internett handel. 

Betaling
Vi benytter KLARNA Checkout i vår nettbutikk, som betyr at du kan velge mellom å betale med VISA/bankkort, KLARNA faktura eller KLARNA konto.
Med Klarna faktura og konto kan du kjøpe nå og betale senere. Klarna konto gir deg i tillegg mulighet for å handle hos flere og få en felles faktura!

Moms på 25% inngår i alle priser. Ingen andre avgifter enn det som står som totalsum i kassen tilkommer ved kjøp.Klarna
 er Europas ledende leverandør av faktura- og finansieringsløsninger til netthandel.

Klarna har med sine tjenester Klarna Faktura og Klarna Konto, blitt Skandinavias mest populære betalingsmåte da du som kunde alltid får hjem varene før du betaler. Betalingsprosessen er den raskeste på nett idag, og Klarna legger stor vekt på at du som forbrukerne skal kunne føle deg trygg når du handler på nett.


Med Klarna Faktura handler du enkelt via personnummeret ditt. Du betaler alltid etter at du har mottatt varen.

Tjenesten Klarna Konto passer for deg som vil dele opp betalingen og samle alle delbetalingskjøp på èn faktura. Alle kjøp du gjør med Klarna Konto i en måned vil samles på èn enkelt faktura som du mottar i midten av neste måned. Dessuten kan du alltid selv bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned.

Alle henvendelser om din Klarna faktura går direkte til Klarna.

Telefon
21 01 89 91

Åpningstider
08:00-17:00 (Man-Fre)

Meny

Innstillinger