Fetish Submissive - Do It Doggy Harness

fs2407

Nytt produk

249,00 kr

På lager

- +

Merke: Fetish Submissive

 
Mer info

Ta kontroll med Fetish Submisive justerbare doggy harness.
En perfekt polstret sele med justerbare stropper.
Øv den berømte doggy-stillingen!

Valpens holdning gjør at du når himmelen! Det er ikke den mest romantiske stillingen vi vet, men det er den som tillater mer friksjon og kontakt med partneren din, noe som kort sagt vil gi deg en glede uten grenser. Har du noen gang prøvd det? Dette er alt du trenger å vite om henne ...
Hvis vi snakker om sex og seksuelle holdninger, er doggy utvilsomt en av de mest populære, særlig fordi den er en av de mest dristige og en av de som gir mer glede. Praktisert siden uendelig, er det gjenstand for fantasier fra både menn og kvinner ... Vil du vite hvorfor det er favorittstillingen til mange? Selv om det er mange flere å prøve ...

Teknikken med selen

Det må sies at denne stillingen kanskje ikke behager alle, spesielt de mest romantiske. Under andre stillinger, som den klassiske misjonæren, kan du se og kysse din partner, men med doggy blir saken mer komplisert. I denne stillingen skal kvinnen eller mannen få «på alle fire», og mannen som trenger inn, skal stå på knærne bak henne eller han, og justere sin høyde til hans hoftes høyde. Dermed har mannen full kontroll over penetrasjon, fart eller rytme, noe som kan bli veldig erotisk.

Stillingen, som det ikke kunne være ellers, gir svært intense opplevelser: med det oppnås en meget dyp penetrasjon, det gjør det lett å nå punktet G og, avhengig av vinkelen, også andre sider av skjeden eller anusen, som Det innebærer uovertruffen glede. Samtidig gjør det at mannen har direkte tilgang til klitoris, å kunne stimulere det under penetrasjonen. Hvis du er litt sjenert, ikke føler seg skremt! Doggy holdning er også fantastisk å bli båret for øyeblikket, siden det ikke er øyekontakt, trenger du ikke å bekymre deg for ansiktsuttrykkene dine mens du har sex, noe som for mange kvinner kan være hodepine.

FETISH SUBMISSIVE stroppen letter den dypere penetrasjonen av G-spot-stimuleringen i tilfelle av kvinnepenetrasjon eller P-punktet ved mannlig-kvinnelig penetrasjon. Øker inntrengningsvinkler fra 90 grader til 45 grader.

Laget av materiale; Nikkelfritt metall og Veganskinn.

Skriv en omtale

Fetish Submissive - Do It Doggy Harness

Skriv en omtale

13 andre produkter i samme kategori: