Cloneboy - My Personalized Black Dildo

kr 199.00 kr 349.00
På lager
Beskrivelse

Etter suksessen til den første serien utviklet Cloneboy-laget en komplett ny Cloneboy-serie, som inkluderer en penisring og ekstra støpemateriale for ekstra gjengivelse som garanterer en høy kvalitet silikon 3D-replikasjon av penis. Vårt sett er egnet for peniser av alle størrelser.

Cloneboy støp din egen Dildo-sett inneholder alle nødvendige elementer for å lage en høy kvalitet, rosa silikon gummikopi av penis, enten alene eller sammen med partneren din. Cloneboy inneholder ingen gips som kan irritere huden og bruker et medisinsk testet støpemateriale laget av naturlige alger.

Enkelheten i settet gjør at du kan lage din egen Cloneboy i noen få enkle trinn med perfekte resultater hver gang. I motsetning til andre billigere sett er Cloneboy den eneste som inneholder standard 2 poser med 3D gel.

Du vil alltid ha en ny sjanse til å få et godt inntrykk av penis, en lasso penisring som sikrer at du holder en ereksjon under støpeprosessen, er langt enklere å bruke med en 3 minutters støpetid og har en ekstra stimuleringsmuffe som kan brukes med din opprettelse av egen penis!

Pakken inneholder:

 Rør
 2 pakker 3D gel (støpepulver)
 herder
 Silikongummi
 Penisring
 Blandeske
 Plasthansker
 Tegneserie stil manuell

Les merShow less
Produktdetaljer
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Kvalitet:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
3 andre produkter i samme kategori:
You may also like

Meny

Innstillinger