Cloneboy - My Personalized Dildo

Nytt produk

349,00 kr

På lager

- +

Merke: Cloneboy

 
Mer info

Etter suksessen til den første serien utviklet Cloneboy-laget en komplett ny Cloneboy-serie, som inkluderer en penisring og ekstra støpemateriale for ekstra gjengivelse som garanterer en høy kvalitet silikon 3D-replikasjon av penis. Vårt sett er egnet for peniser av alle størrelser.

Cloneboy støp din egen Dildo-sett inneholder alle nødvendige elementer for å lage en høy kvalitet, rosa silikon gummikopi av penis, enten alene eller sammen med partneren din. Cloneboy inneholder ingen gips som kan irritere huden og bruker et medisinsk testet støpemateriale laget av naturlige alger.

Enkelheten i settet gjør at du kan lage din egen Cloneboy i noen få enkle trinn med perfekte resultater hver gang. I motsetning til andre billigere sett er Cloneboy den eneste som inneholder standard 2 poser med 3D gel.

Du vil alltid ha en ny sjanse til å få et godt inntrykk av penis, en lasso penisring som sikrer at du holder en ereksjon under støpeprosessen, er langt enklere å bruke med en 3 minutters støpetid og har en ekstra stimuleringsmuffe som kan brukes med din opprettelse av egen penis!

Pakken inneholder:

 Rør
 2 pakker 3D gel (støpepulver)
 herder
 Silikongummi
 Penisring
 Blandeske
 Plasthansker
 Tegneserie stil manuell

Skriv en omtale

Cloneboy - My Personalized Dildo

Skriv en omtale

 
Kommentarer:(1)
2020-02-05

My penis got a twin.... and he looks great!!

Har alltid ønsket å prøve å lage en avstøpning av kuken, og nå har jeg endelig prøvd det! I pakken følger det en godt detaljert bruksanvisning som beskriver i steg hvordan man skal gå frem. I tillegg er det illustrert med bilder. Tror jeg var like spent på å gjøre dette som en unge på julaften. Vil nok si at samboeren også var både spent og begeistret for å delta på kloningen av min «stolthet», Hun hjalp til med 3D mixen, og man kunne se på henne at dette var virkelig noe hun tente på å få være med på. Sittende der naken og med kuken i et rør ventende på at det skulle stive var en prøvelse. Men spenningen på hva slutt resultatet ble, overveide den snikende følelsen av å føle seg teit sittende med en stiv kuk i et rør.. Stolt som en hane over prestasjonen hjalp samboeren til med å fylle formen.. Så var det bare å smøre seg med tålmodighet i 24 timer..

Spenningen i rommet var til å ta å føle på, når hun skulle frigjøre klonen av min stolthet.. Resultatet ble overraskende bra og hun fornøyd med å ha en klone av min stolthet..

Så om du vil overraske noen med en klone av manndommen til noen, eller uansett grunn så er det virkelig vært å gjøre det.. spenningen rundt alt og ikke minst få se det ferdige resultatet er pirrende. Og har du kjæreste, kone eller samboer la hun få delta.. Tror nok det vil piffe opp litt å få lyster i sving! Det gjorde det hvert fall for meg;)

  • Var denne kommentaren nyttig for deg?
  • (0) (0)

Skriv din omtale!

7 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: