Cloneboy - My Personalized Vibrator

Nytt produk

399,00 kr

På lager

- +

Merke: Cloneboy

 
Mer info

Etter suksessen til den første serien utviklet Cloneboy-laget en komplett ny Cloneboy-serie, som inkluderer et penisring og ekstra støpemateriale for en ekstra gjengivelse som garanterer høy kvalitet silikon 3D-replikasjon av penisen. Vårt sett er egnet for penis av alle størrelser. Selv bøyde.

Cloneboy lar deg lage din egen Vibrator med dette settet som inneholder alle nødvendige elementer for å lage en vibrerende silikongummi kopi av penis enten alene eller sammen med partneren din. Cloneboy inneholder ingen gips som kan irritere huden og bruker et medisinsk testet støpemateriale laget av naturlige alger. Enkelheten i settet gjør at du kan lage din egen Cloneboy i noen få enkle trinn med perfekte resultater hver gang.

I motsetning til andre billigere sett er Cloneboy det som inneholder standard 2 poser med 3D gel. Du vil alltid ha en ny sjanse til å få et godt inntrykk av penis, en lasso penisring som sikrer at du holder en ereksjon under støpeprosessen, er langt enklere å bruke med 3 minutters herdetid og har en ekstra stimuleringsmuffe som kan brukes med din egen penis!

Pakken inneholder:

 Rør
 2 pakker 3D gel (støpepulver)
 herder
 Silikongummi
 Penisring
 Blandeske
 vibrator
 Senteringsstykke
 Plasthansker
 Tegneserie stil manuell

Skriv en omtale

Cloneboy - My Personalized Vibrator

Skriv en omtale

7 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: