Cloneboy -Dildo Tulip Hot Pink

Nytt produk

349,00 kr

På lager

- +

Merke: Cloneboy

 
Mer info

Etter suksessen til den første serien utviklet Cloneboy-teamet Cloneboy Tulip Hot Pink, som inkluderer en penisring og ekstra støpemateriale for en ekstra reproduksjon som garanterer deg en silikon 3D-replikering av penis av høy kvalitet. Kitet vårt er egnet for peniser i alle størrelser. Selv bøyde.

Cloneboy Tulip Hot Pink Cast Your Own Dildo-sett inneholder alle nødvendige ting for å lage en varmrosa silikongummikopi av penis, enten alene eller sammen med partneren din. Cloneboy inneholder ingen gips som kan irritere huden og bruker et medisinsk testet støpemateriale laget av naturlige alger.
Enkelheten i settet gjør at du kan lage din egen Cloneboy i noen få enkle trinn med perfekte resultater hver gang. I motsetning til andre sett inneholder Cloneboy standard 2 poser 3D-gel. Du vil alltid ha en ny sjanse til å få et godt inntrykk av penis, en lasso kukring som sørger for at du holder ereksjon under støpeprosessen, er langt enklere å bruke med en lengre 3-5 minutters innstillingstid og har en ekstra stimulering ermet som kan brukes til å lage din egen penis!

Skriv en omtale

Cloneboy -Dildo Tulip Hot Pink

Skriv en omtale

7 andre produkter i samme kategori: