Anal Fantasy Elite Collection - Vibrating Ass Thruster

Nytt produk

899,00 kr

Dette produktet er ikke lenger på lager
 
Mer info

Når du ønsker å ta analspillet ditt til neste nivå, er Anal Fantasy® Elite Collection det fremste valget for avansert anal opphisselse og prostata. Elite Collection er laget av vår ultrahygieniske Elite Silicone ™ og er kroppssikker, ftalatfri, latexfri og laget for å spille hardt. Ved å bruke den nyeste innen USB-oppladbar teknologi er Elite Collection-pluggene og -sondene ergonomisk designet for maksimal komfort og garantert tilfredshet. Denne unisex-kolleksjonen er perfekt for alle kjønn, og er fullpakket med sjeleblåsende funksjoner som gir utrolige spenninger og eksplosive resultater!

Trådløs fjernkontroll - for håndfri kontroll
Kraftig kule - med multihastighetsvibrasjoner Intern
Varmefunksjon - varmer akselen opp til en behagelig 40 ° C 
Twist-Lock-kontakt - holder akselen sikkert på plass
Thrusting Action - kraftig stempel og motor belyst
Kontrollpanel - for tydelig og enkel navigasjonsfunksjon
Snap-On Cap - for kompakt lagring når den ikke er i bruk
Sugekopp - klistrer seg til de fleste flate overflater
Lengde: 30,5 cm
Bredde: 6,4 cm
Innførbar lengde: 15,2 cm
Vekt: 445,08 gram

Vibrating Ass Thruster er den mest avanserte trådløse anal-thrusting-stemningen vi noensinne har designet! Ved første øyekast kan du kanskje ta feil av den diskrete sylinderen for en vanlig Bluetooth-høyttaler, men når du først skru av lokket og festet den varmende vibratoren og sugekoppsbunnen, er du klar for en vill tur! Med syv utrolige vibrasjonsmønstre og syv spennende trykkmodus å velge mellom, er fornøyelsesmulighetene uendelige!

Vibrating Ass Thruster har en kraftig vibrerende kule i den avsmalnende spissen, et sterkt skyvestempel drevet av en ladbar japansk motor og en indre varmekjerne som varmer akselen opp til 40 ° C  med et trykk på en knapp . Med separate kontroller for vibrasjoner, skyving og oppvarming har du total kontroll over moroa! De avtakbare sugelåse baseskruene i bunnen av thrusteren, slik at du kan bruke enheten håndfritt mens den fester sikkert til nesten hvilken som helst flat overflate.

Suge-låsebunnen har en justerbar vippeskrue som hjelper deg å få den perfekte vinkelen hver gang! Skru av sokkelen og den kompakte thrusteren passer ergonomisk i hendene for nært, intimt moro uten rotete ledninger å komme i veien! Med Vibrating Ass Thruster trenger du aldri å bekymre deg for å bytte batterier igjen! Bare koble USB-kabelen til bunnen av thrusteren, så løper den i 2 timer på 1,5 times lading.

Rengjøring er gjort på et blunk etter moroa med Refresh® Toy Cleaner og varmt vann. Bruk rikelig med Moist® Body Lotion for et ekstra vått, ekstra vill lek.

GRATIS 4-delers sett inkludert!

1x Oppfriskende leketøyrens
1x  Fuktig Anal glidemiddel
1x Anal Ease Insertz ™ krem
1x hanske

Skriv en omtale

Anal Fantasy Elite Collection - Vibrating Ass Thruster

Skriv en omtale

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: