Anal Fantasy - Anal Adventure Kit

Nytt produk

399,00 kr

Dette produktet er ikke lenger på lager
 
Mer info

Løft tabuet knyttet til analsex og oppdag utrolig glede med vår Anal Fantasy Collection. Hvis du aldri har prøvd anal lek, er Anal Adventure Kit akkurat det du trenger for å utforske den fantastiske verdenen av anal stimulering.

Nøkkelen til anal lek er å ta det sakte! Det kan være ubehagelig å prøve anal penetrering før du blir vekket ordentlig, så la deg slappe av for å glede deg over opplevelsen. Finger lek er en flott måte å få anus til å slappe av, så bruk den medfølgende fingermuffen og anal avslapningskremen for å massere området. Anus og endetarm har ikke et automatisk glidesystem som skjeden, så bruk rikelig med det medfølgende fuktige glidemiddelet for å redusere friksjonen og øke glede.

Anal Adventure Kit har tre unike tilbehør som ganske enkelt glir på mini-vibratoren. Hvert tilbehør har et avsmalnende spiss for enkel inngang, mens den stille motoren gir vibrerende vibrasjoner direkte til det mest følsomme stedet. Bare vri basen på mini-vibe for å slå den av og på, og tar deg fra kiling til stimulering i løpet av sekunder. Prøv å fylle deg selv med eventuelt tilbehør under annen seksuell stimulering for å få deg til å klimaks hardere enn noen gang før! Rengjøring er gjort på et blunk etter moroa med det medfølgende Refresh Toy Cleaner og varmt vann.

Vår ultrahygieniske Elite-silikon er ftalatfri, allergivennlig og kan bæres hele dagen for langvarig moro. 

Hver Anal Fantasy-eske har et GRATIS forberedelsessett for 5 deler som hjelper deg med å lette komforten og rengjøre opp etterpå. Settet inneholder 2 fingermuffer, anal avslappningskrem, anal glidemiddel og leketøyrens.

Spesifikasjoner: 

Vibrator Lengde: 10,1 cm
Lengde tilbehør: 11,4 cm
Bredde tilbehør: 2,3 cm til 3,1 cm
Materiale: Silikon, ABS
Batteri: 1 stk AA

Skriv en omtale

Anal Fantasy - Anal Adventure Kit

Skriv en omtale

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: